Apple Support

Zoek naar onderwerpen

Sporten met uw Apple Watch

Werk aan uw conditie en gezondheid en houd alle manieren bij waarop u actief bent.

Virtuele livesessies met Today at Apple

Verken samen met ons de basis van iPhone, iPad en Mac.

Vraag support aan

Kies een product en we vinden de beste oplossing voor u.

Een apparaat inruilen bij Apple

Ruil een in aanmerking komend apparaat in voor korting op een nieuw apparaat of laat het gratis recyclen. Apple Trade In is goed voor u en voor de planeet.

Mijn support

Vind alle actuele informatie over uw Apple producten op één plaats, waaronder reparaties, technische supportcases en nog veel meer.

Nagemaakte onderdelen

Sommige nagemaakte lichtnetadapters en batterijen, en lichtnetadapters en batterijen van derden, zijn mogelijk niet juist ontworpen, wat veiligheidsproblemen kan veroorzaken. We raden u aan naar een Apple Store of een erkende Apple serviceprovider te gaan om zeker te weten dat er een originele Apple batterij wordt gebruikt bij een batterijvervanging. Als u een vervangende adapter nodig hebt om uw Apple apparaat op te laden, raden we u aan een Apple lichtnetadapter te kopen.

Niet-originele vervangende beeldschermen kunnen ook de beeldkwaliteit ten nadele komen en werken mogelijk niet naar behoren. Door Apple gecertificeerde reparaties van beeldschermen worden uitgevoerd door vertrouwde experts die gebruikmaken van originele Apple onderdelen.

Serviceprogramma's van Apple